Translate

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Οι πόλεις που νομιμοποιούν παράνομους μετανάστες πρέπει να τιμωρούνται πιστεύει το 54% των αμερικανών

Το 54% των πολιτών στις ΗΠΑ πιστεύει πως το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να αναλάβει νομική δράση κατά των πόλεων που δέχονται και νομιμοποιούν παράνομους μετανάστες, σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα του Rasmussen Reports ενώ σε ποσοστό 60% πιστεύουν ότι το ομοσπονδιακό κράτος πρέπει να διακόπτει τις επιδοτήσεις προς τις πόλεις αυτές. Μόνο το 30% φαίνεται να θεωρεί ότι δεν πρέπει να επιβάλλονται κυρώσεις στις πόλεις αυτές.

2 σχόλια:

HESIOD είπε...

Και στην Ελλαδα τι γινεται?
Προκειται για λαθρομεταναστες και οχι για μεταναστες που παραπειστικα χαρακτηριζονται.
Ερχονται στη χωρα απροσκλητοι, χωρις κανενα νομιμοποιητικο εγγραφο και προβαινουν σε οποιαδηποτε παρανομια για να επιζησουν . Διαβιουν παρανομα στην πατριδα μας. Ειναι εγκληματιες.
Απολαμβανουν δε (αν και ηρθαν απροσκλητοι στη χωρα) παροχων,υγειονομικης περιθαλψεως και επιδοματων προνοιας που δεν παρεχονται στους στους νομιμους κατοικους αυτης της χωρας υπο ιδιες προυποθεσεις.
Για τις αδικοπραξιες και τις εγκληματικες πραξεις που διαπρατουν σπανιως φυλακιζονται.
Πριν λιγο καιρο, ενας ανεκδιηγητοε υφυπουργος ονοματι ΒΟΥΓΙΑΣ, απο τηλερασεως τους ζητουσε συγνωμη για τη φιλοξενια.... που τους παρεχει αυτη η χωρα!!!
Απολαμβανουν πολλαπλης μορφης προστασιας χαριν των διεφθαρμενων Ελληνων πολιτικων.......

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είναι εγκληματίες αλλά ένας ανεξάλεγκτος αριθμός οδηγεί σε δυσάρεστες καταστάσεις. Πόσους μπορεί να φιλοξενεί κάποιος στο σπίτι του; Η ασυδοσία μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις ανεπιθύμητες.