Translate

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Απολύθηκε από τον Βήμα FM, ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης

Απολύθηκε, μαθαίνουμε, από τον Βήμα ο δημοσιογράφος Κώστας Γιαννακίδης, και πολλοί ισχυρίζονται, ότι απολύθηκε γιατί μετέδωσε το τραγούδι "Ho Ho Fucking Ho" του Kevin Wilson το οποίο «σατύριζε», τον Άγιο Βασίλη. Για την ακρίβεια δεν «σατίριζε» αλλά σκυλόβριζε, ο τίτλος του τραγουδιού είναι κατατοπιστικός.
Το ίδιο λένε και διάφορα blogs. Όμως ο zournalistas  προσθέτει την εξής εκδοχή.
«Ο Γιαννακίδης σε άρθρο του στο protagon.gr σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών αναφερόταν στο in.gr και στη «μάλλον αφελή, απόφαση» του portal του ΔΟΛ «να εγκαταστήσει εφαρμογή αναμετάδοσης των μηνυμάτων από το twitter». Και κατέληγε με την διαπίστωση: «Πολύ γρήγορα τα περισσότερα μηνύματα γύρισαν σε καταγγελίες για το μέσο και την ιδιοκτησία του. Εκ των πραγμάτων ο διαχειριστής του in.gr αναγκάστηκε να αφαιρέσει την εφαρμογή. Δεν παίζουν με αυτά. Μόνο αυτά παίζουν μαζί σου»…
Κάποιοι είπαν πως αν το άρθρο είχε... αναρτηθεί πριν την εκπομπή του Γιαννακίδη σίγουρα πρέπει να έπαιξε ρόλο στην «αποχώρηση» του».
Είναι το πιθανότερο, γιατί ο Κώστας Γιαννακίδης, ξεκινούσε την καθημερινή του εκπομπή στον Βήμα FM, παρωδώντας το εορτολόγιο και έκανε καριέρα χλευάζοντας τους Αγίους.
Και δεν ήταν ο μόνος. Παραγωγός του ραδιοφώνου του ANT1, και βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, το Πάσχα πέρυσι, απεφάνθη στον αέρα ότι «Ο Θεός είναι μ…….ς.» μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και «κατέβηκε» για δήμαρχος.  
Οπότε ... σιγά που έσταξε του γαιδάρου η ουρά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: