Translate

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Δυτική Ευρώπη θα είναι σύντομα "Judenrein" – Η Νορβηγία είναι ήδη. Ο Θεός να δείξει έλεος!



Οι μουσουλμάνοι μετανάστες και η αριστερή «εκκοσμίκευση» αυξάνουν τον αντισημιτισμό και διώχνουν τους Εβραίους από την Ευρώπη υποστηρίζει στο άρθρο του ο Michael Blackburn

 

Σε λίγες εβδομάδες, η Νορβηγία θα είναι "Judenrein" (άδεια από Εβραίους). Οι τελευταίοι 819 Εβραίοι που ζούσαν ακόμη στη Νορβηγία φεύγουν τώρα από τη χώρα λόγω της αύξησης στην αντισημιτισμού.
Η Νορβηγία γίνεται η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία δεν θα ζουν πλέον Εβραίοι. Μια παρόμοια εξέλιξη μπορεί να παρατηρηθεί σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Όταν ακούει κανείς σήμερα τις αναφορές σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση εναντίον Εβραίων στη Βουλγαρία, δεν γνωρίζει ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη υπόκεινται καθημερινά σε αντισημιτικές εκδηλώσεις. Τον Φεβρουάριο του 2012, η Νορβηγική εφημερίδα Aftenposten είχε αναφερθεί στην αποχώρηση των Εβραίων από τη χώρα. Η επικεφαλής της Εβραϊκής κοινότητας στη Νορβηγία, Anne Sender, είχε πει κάποτε: "Πολλοί μετανάστες έφεραν τον αντισημιτισμό από τις χώρες τους. Η ντροπή είναι ότι κανείς δεν μιλάει εναντίον τους".

Τα κύματα των Μουσουλμάνων μεταναστών έφεραν τον αντισημιτισμό πίσω στην Ευρώπη. Μια παρόμοια εξέλιξη λαμβάνει χώρα στη γειτονική Σουηδία καθώς και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Οι Μουσουλμάνοι είναι αυτοί που διώχνουν από παντού τους Εβραίους. Η υπηρεσία πληροφοριών, Kopp Exklusiv, είναι από τους ελάχιστους που μιλούν γι’ αυτό το θέμα.
Ξεκίνησε στη Γαλλία. Δεν περνά μέρα χωρίς Μουσουλμανικές επιθέσεις σε Εβραίους. Ο Τύπος σπάνια τις αναφέρει. Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2012, σημειώθηκαν 268 επιθέσεις εναντίον Εβραίων. Η Γαλλία σήμερα είναι μια εξαιρετικά αντισημιτική χώρα. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Hollande δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους Εβραίους - το αντίθετο μάλιστα. Οι πολυάριθμοι Μουσουλμάνοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος για τους εκλεγμένους αξιωματούχους και τελούν υπό την αιγίδα των Σοσιαλιστών. Στις 5 Ιουλίου 2012, ένας 17χρονος Εβραίος ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου κοντά στην Τουλούζη από δύο Μουσουλμάνους Βόρειο-Αφρικανικής καταγωγής επειδή φορούσε μια αλυσίδα με το Αστέρι του Δαβίδ. Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία. Οι Εβραίοι ενθαρρύνονται δημόσια να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική στην Ιταλία. Κάθε Εβραίος πρέπει να φοβάται για τη ζωή του και να ζει υπό την προστασία μιας μονάδας ασφαλείας. Τα μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία αναφέρονται εδώ και έξι χρόνια στην αποχώρηση των Εβραίων από τη Βρετανία. Το 1990 υπήρχαν 340.000 Εβραίοι εκεί. Σήμερα έχουν μείνει μόνο 240.000. Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες μετέτρεψαν τη ζωή τους σε κόλαση και τους έδιωξαν μακριά. Έχουν, επίσης, καταφέρει να εκδιώξουν τους Εβραίους της Εβραϊκής Αμβέρσας. Στις Κάτω Χώρες, πρώην πολιτικοί συμβούλευσαν τους Εβραίους να φύγουν σύντομα από τη χώρα. Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Frits Bolkestein, δήλωσε ότι οι Ολλανδοί Μαροκινής καταγωγής είναι αντισημίτες και ότι θα ήταν καλύτερο αν οι Εβραίοι έφευγαν μόνοι τους από τη χώρα. Μπορούν να μεταναστεύσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες (όχι για πολύ!) ή στο Ισραήλ.
Ολλανδοί πολιτικοί από τους Σοσιαλδημοκρατικούς κύκλους διαδήλωσαν μαζί με Μουσουλμάνους που ζητούσαν την κατασκευή θαλάμων αερίων για να κάψουν τους Εβραίους. Στις Γερμανόφωνες χώρες, αυτό δεν αναφέρθηκε στον Τύπο. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι οι Μουσουλμάνοι είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ακροδεξιά. Με την προσέγγιση αυτή, οι δημοσιογράφοι συμβάλουν στην απομάκρυνση των Εβραίων από την Ευρώπη και αποσιωπούν τον εφιάλτη της Ισλαμικής μετανάστευσης.
Αισθάνομαι άρρωστος διαβάζοντας αυτά ... τόσο λυπηρά για τον Εβραϊκό λαό της Ευρώπης που πρέπει για μια ακόμη φορά να φοβάται για τη ζωή του - ακόμη και σε εδάφη που υποτίθετο ότι ήταν 'ασφαλή' - και είμαι απόλυτα συντετριμμένος για το γεγονός ότι η Νορβηγία – απ’ όλες τις χώρες - έπρεπε ν’ ανοίξει το δρόμο σε κάτι τέτοιο! Ξέρουν καλύτερα - μόλις μια γενιά πριν ήταν ένα πραγματικά Χριστιανικό κράτος που υποστήριζε το Ισραήλ! Όταν όμως εγκατέλειψαν την πολύτιμη πνευματική κληρονομιά τους (υπήρξαν πολλές υπέροχες αναβιώσεις στην ιστορία της Νορβηγίας) και αγκάλιασαν την αριστερή εκκοσμίκευση και τον "πλουραλισμό", είχαν ένα απροσδόκητο όφελος: μια πλημμυρίδα αναλφάβητων Μουσουλμάνων μεταναστών που έχει αποσταθεροποιήσει την κοινωνία τους κι έχει σπρώξει τη Νορβηγία στα άκρα περνώντας από τον 'απλό' αντι-Ισραηλισμό στον αντισημιτισμό! Αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλέσει καμία έκπληξη... συμβαίνει παντού. Όταν ο αντισημιτισμός που είναι ενδημικός στο Ισλάμ συνδυαστεί με αντι-Ισραηλινές πολιτικές της Αριστεράς (διαδιδόμενες μεταξύ των νέων μέσω των πανεπιστημίων), αυτό είναι το αποτέλεσμα!
Έτσι, για άλλη μια φορά, επαναλαμβάνεται το μοτίβο που είχαμε δει στην Ευρώπη τον τελευταίο αιώνα: μία κακόβουλη, ακραία μειονότητα (είτε της Δεξιάς είτε της Αριστεράς - είτε Ισλαμική) είναι σε θέση να επηρεάσει και να κατακτήσει μία ήπια, φιλελεύθερη και ανοικτή κοινωνία σε σημείο που να προβάλει ανεμπόδιστα τις προκαταλήψεις της ενώ η σιωπηλή πλειοψηφία κάνει τα στραβά μάτια, ή ακόμα και συνεργάζεται.
Ο Θεός να βοηθήσει τη Νορβηγία και την υπόλοιπη Ευρώπη! Και μακάρι να δείξει έλεος για τα λίγα εναπομείναντα κράτη που παράσχουν 'ασφαλές καταφύγιο' για τον Εβραϊκό λαό - δηλαδή τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία (υπάρχουν άλλοι;!) - αν επιτρέψουν αυτήν την τραγωδία να συμβεί κι εκεί!
Η φρικτή επίθεση πριν από έναν χρόνο από τον τρελό Νορβηγό ακροδεξιό, Breivik, ήταν ένα παράδειγμα της συσσωρευόμενης απογοήτευσης που αισθάνονται πολλοί Νορβηγοί που δεν θέλουν να δουν την όμορφη μικρή χώρα τους  να μετατρέπεται από τους Μουσουλμάνους μετανάστες σ’ ένα τριτοκοσμικό, αντι-δυτικό, αντι-Ισραηλινό εφιάλτη. Εξαιτίας όμως των δικών του προσωπικών δαιμόνων και ψυχώσεων, αντί να προσπαθήσει ν’ αλλάξει τα πράγματα μ’ έναν ορθολογικό, αποτελεσματικό, πολιτικό τρόπο, έγινε ένας βίαιος 'αυτόκλητος τιμωρός'. ΠΡΕΠΕΙ όλοι να επαγρυπνούμε γι’ αυτό - δεν είναι μόνο ανήθικο – γυρίζει μπούμερανγκ! Φυσικά, ο εχθρός έχει χρησιμοποιήσει το περιστατικό για να δυσφημήσει και να φιμώσει κάθε συζήτηση σχετικά με την πορεία της Νορβηγικής κοινωνίας και τι πρέπει να γίνει γι’ αυτό όσο είναι ακόμη νωρίς.
Ως εκ τούτου, όλοι όσοι έχουν μάτια και βλέπουν τι συμβαίνει και προσπαθούν να βοηθήσουν, αισθάνονται ν’ απειλούνται από την ετικέτα της "Ισλαμοφοβίας"... Και το αποτέλεσμα; Ολοένα και πιο θρασείς Μουσουλμανικές απαιτήσεις και παρενοχλήσεις, αυξημένο, διαδεδομένο μίσος κατά του Ισραήλ... και, στη συνέχεια, αναπόφευκτα, επιθέσεις ενάντια στους ντόπιους Εβραίους. Επομένως, τώρα φεύγουν – κάτι ευχάριστο για το Ισραήλ καθώς δεν θ’ αναγκαστούν και πάλι να τρέξουν! Είθε ο Κύριος να τους καθοδηγεί, να τους προστατεύει και να τους ευλογεί!
Τι γίνεται όμως με τη Νορβηγία, την 'πατρίδα' μου! Τι θ’ απογίνει;! Λοιπόν, τι συμβαίνει όταν οι Εβραίοι που έχουν ζήσει σ’ ένα κράτος διώκονται και εξαναγκάζονται σε φυγή; Έχουμε τόσα πολλά παραδείγματα στην ιστορία – η Ισπανία, ο Αραβικός κόσμος, το Ιράν, η Ρωσία, η Τουρκία, η Γερμανία κλπ. Η χώρα χάνει τους εξυπνότερους και τους καλύτερους και οδηγείται σε παρακμή! Κυρίως, ανυψώνεται η ευλογία και η προστασία του Θεού! (Αντιλαμβάνομαι ότι η Γερμανία έχει τώρα μια αρκετά καλή οικονομία αλλά πέρασε πολλά χρόνια ταραχών και προβλημάτων μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - και ο μόνος λόγος που ανθεί τώρα είναι επειδή α) διαχώρισαν μετανοημένοι τη θέση τους από το Ναζιστικό παρελθόν τους και πρόσφεραν αποζημιώσεις και β) επειδή οι ΗΠΑ τους βοήθησαν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.
Οπότε, τι θα γίνει με τη Νορβηγία; Αν δεν υπάρξει κάποια μεγάλη μετάνοια, αρχής γενομένης από την Εκκλησία, αλλά και από την κυβέρνηση, και μια αλλαγή στη στάση της απέναντι στο Ισραήλ, φοβάμαι για το τι έπεται ... Δεν μπορώ να σβήσω από τη μνήμη μου το δραματικό, τρομερό όνειρο που είχα όταν επισκεπτόμασταν συγγενείς εκεί το καλοκαίρι του 2000 .... Όταν ξύπνησα, ένιωσα ένα μεγάλο κίνδυνο για τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου στη Βόρεια Θάλασσα καθώς και τους αγωγούς τους ... και ήξερα ότι αν αυτές δέχονταν επίθεση από τρομοκράτες, θα ήταν καταστροφικό για τη Νορβηγία - οικονομικά και οικολογικά. Αυτό ήταν πριν από την 11 Σεπτεμβρίου όταν τέτοια πράγματα ήταν αρκετά σπάνια.
Δεν εύχομαι μια τραγωδία σ’ αυτήν την όμορφη χώρα. Προσεύχομαι να μην συμβεί! Δεδομένου, όμως, ότι η Νορβηγία είναι η μόνη εναπομείνασα φιλο-Δυτική χώρα του ΟΠΕΚ και δεδομένου ότι συνεχίζει να επιτρέπει τη μαζική μετανάστευση Μουσουλμάνων, αποτελεί σίγουρα ένα 'αντικείμενο ενδιαφέροντος' κι έναν στόχο. Κάποτε υπήρχε ένα είδος θόλου (chuppah) προστασίας του Θεού πάνω της εξαιτίας, πιστεύω, των πολλών ευσεβών πιστών στην Αγία Γραφή – αλλά, τώρα, φοβάμαι ότι διαλύεται καθώς οι τελευταίοι φοβισμένοι Εβραίοι εγκαταλείπουν τις ακτές της και αντί να τους υποστηρίξουν, αποστρέφουν και πάλι τα μάτια τους.
Η λέξη που μου ήρθε σήμερα ήταν αυτή:! MENE, MENE, TEKEL U PARSIN"
Είναι από τον Δανιήλ 5... η ιστορία της "γραφής στον τοίχο". Αν δεν την ξέρετε, διαβάστε την.
------------------------
"22 και συ ο υιός αυτού  Βαλτάσαρ ουκ εταπείνωσας την καρδίαν σου κατενώπιον του θεού ου πάντα ταύτα έγνως
23 και επί τον κύριον τον θεόν του ουρανού υψώθης και τα σκεύη του οίκου αυτού ήνεγκας ενώπιόν σου και συ και οι μεγιστάνες σου και αι παλλακαί σου και αι παράκοιτοί σου οίνον επίνετε εν αυτοίς και τους θεούς τους χρυσούς και αργυρούς και χαλκούς και σιδηρούς και ξυλίνους και λιθίνους οι ου βλέπουσι και ουκ ακούουσι και ου γινώσκουσιν ήνεσας και τον θεόν ου η πνοή σου εν χειρί αυτού και πάσαι αι οδοί σου αυτόν ουκ εδόξασας
24 διά τούτο εκ προσώπου αυτού απεστάλη αστράγαλος χειρός και την γραφήν ταύτην ενέταξε
25 και αύτη η γραφή εντεταγμένη μανή θεκέλ φαρές
26 τούτο το σύγκριμα του ρήματος μανή εμέτρησεν ο θεός την βασιλείαν σου και επλήρωσεν αυτήν
27 θεκέλ εστάθη εν ζυγώ και ευρέθη υστερούσα
28 φαρές διήρηται η βασιλεία σου και εδόθη Μήδοις και Πέρσαις




Δεν υπάρχουν σχόλια: