Translate

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ευρώπη, προετοιμάσου για πλημμύρα

Ανοιχτή επιστολή προς τους Ευρωπαίους που σκότωσαν Εβραίους και τώρα αντιμετωπίζουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Καλησπέρα Ευρώπη!
Γεια σου, αγαπητή Ευρώπη. Εδώ και αρκετό καιρό σκόπευα να σου γράψω λίγα λόγια ως ένας κοντινός γείτονας από τη Μέση Ανατολή που του αρέσει να ταξιδεύει στα όμορφα τοπία σου και του οποίου οι ρίζες εκτείνονται βαθιά μέσα στην ήπειρο.
Εσύ ήσουν το σπίτι μας για χιλιάδες χρόνια και ειδικά για τα 1.000 τελευταία. Γνωρίσαμε εποχές ήρεμης συνύπαρξης καθώς και οικονομική, πολιτιστική και πνευματική ευημερία. Γνωρίσαμε όμως και δύσκολες μέρες μίσους, απελάσεων, ταπεινώσεων και λίβελων αίματος. Ω, κι αν γνωρίσαμε τέτοιες μέρες.
Προς δική μας λύπη και δική σου ντροπή, δεν ήμασταν εμείς που επιλέξαμε να δώσουμε τέλος στη σχέση μας μαζί σου, αγαπητή Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να διατηρήσουμε σχέσεις γειτονίας και συνεργασίας για πολλά ακόμη χρόνια αλλά για δικούς σου λόγους επέλεξες να θέσεις κυριολεκτικά τέλος σ’ αυτή τη συνύπαρξη.
Το σχέδιο διαμορφώθηκε στο έδαφός σου, τα στρατόπεδα χτίστηκαν εκεί και τα τρένα ταξίδευαν εκεί. Οι τάφοι είχαν σκαφτεί στο χώμα σου και  το αίμα έρεε στα ποτάμια σου. Μέσα σ’ ένα σύντομο χρονικό διάστημα, διέκοψες μια σημαντική 1.000χρονη Εβραϊκή παρουσία. Δολοφόνησες κι εκδίωξες εκατομμύρια πιστούς Εβραίους πολίτες. Εξόντωσες όχι μόνο αυτούς αλλά και κάθε συνεισφορά τους στον πολιτισμό, την οικονομία, την τέχνη, τον ανθρωπισμό, τον ακαδημαϊσμό, τη λογοτεχνία, την ιατρική, την εκπαίδευση, το εμπόριο, το τραπεζικό σύστημα και τη ζωή γενικά.
Σκόπευα να σου γράψω εδώ και πολύ καιρό όμως δεν τα κατάφερνα. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα, μετά από δύο πράγματα που είδα, αποφάσισα ότι πρέπει να πω λίγα λόγια.
Καταρχήν, είδα τις εκθέσεις που συνέταξαν κάθε είδους εμπειρογνώμονες στους τομείς της δημογραφίας και της κοινωνιολογίας οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, μέσα σε λίγα χρόνια, εσύ Ευρώπη θα γίνεις Μουσουλμανική. Σε ορισμένα Ευρωπαϊκά κράτη, το 50% όλων των γεννήσεων αυτή τη στιγμή είναι ήδη Μουσουλμάνοι. Αν το προσθέσουμε αυτό στα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων των μη Μουσουλμάνων Ευρωπαίων - εσύ η λευκή, Χριστιανική Ευρώπη θα μετατραπείς σε μια Μουσουλμανική ήπειρο.
Προσπαθείς πράγματι να εμπλακείς σε δευτερεύουσες μάχες κατά του φαινομένου αυτού - κατά των τζαμιών στην Ελβετία, κατά της μπούργκας στη Γαλλία, κατά της μετανάστευσης και κατά διαφόρων πραγμάτων. Ωστόσο, ακόμη κι εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το τρένο δεν μπορεί να σταματήσει. Κανείς δεν μπορεί ν’ απαγορεύσει σε μια Μουσουλμάνα να φορέσει μπούργκα. Πράγματι, οι φιλελεύθερες, φωτισμένες και μισόγυμνες Ευρωπαίες συνειδητοποιούν ότι μπορεί να έρθει μια μέρα που το ριζοσπαστικό Ισλάμ θ’ αποκτήσει αρκετή δύναμη για να δώσει τέλος στο πάρτι.
Το δεύτερο πράγμα που είδα ήταν οι ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδονται από πολλά κράτη σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσουν τους πολίτες τους να μην επισκέπτονται την Ευρώπη εξαιτίας του φόβου της τρομοκρατίας. Όπως έχει ήδη παρατηρήσει κάποιος (και δεν ήταν κατ’ ανάγκη Εβραίος), ενώ όλοι οι Μουσουλμάνοι δεν είναι τρομοκράτες, για κάποιο λόγο οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι Μουσουλμάνοι.
Σιγά-σιγά, αγαπητή μας Ευρώπη, αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι αντιμετωπίζουμε εδώ. Αρχίζεις να κατανοείς το είδος της θρησκείας και της κουλτούρας που έφερε μαζί του το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Ξαφνικά, ανακαλύπτεις το μίσος και την κουλτούρα των μαρτύρων, τη μισαλλοδοξία και την απομόνωση, την αποξένωση εν όψει της πραγματικής δημοκρατίας και την απαγόρευση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων των γυναικών.
Ξαφνικά, το ριζοσπαστικό Ισλάμ μοιάζει μ’ ένα κόκαλο που έχει κολλήσει στο λαιμό της Ευρώπης. Δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε – καθώς κάτι τέτοιο θα ξεσήκωνε άμεσα θύελλα διαμαρτυριών για ρατσισμό, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις συνήθεις ασυναρτησίες - αλλά δεν μπορείτε και να το καταπιείτε επειδή η λευκή, δημοκρατική, φιλελεύθερη και Χριστιανική Ευρωπαϊκή κουλτούρα δεν μπορεί να περιέχει τέτοια ριζοσπαστικά πολιτιστικά και θρησκευτικά στοιχεία. Θα τελειώσει με μια μεγάλη έκρηξη, με περισσότερους από έναν τρόπους.
Αγαπητή Ευρώπη, δεν υπάρχει κενό στον κόσμο. Μας εκδιώξατε και μας εξοντώσατε και αντί για μας ξεμείνατε με το Μουσουλμανικό κόσμο. Στην αρχή ήταν ωραία λίγη ατμόσφαιρα και αέρας Μέσης Ανατολής αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, η ριζοσπαστική Ισλαμική καταιγίδα έφτασε και τώρα απειλεί να σε σαρώσει, αγαπητέ μας γείτονα.
Τώρα αρχίζεις να νιώθεις ότι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Ξαφνικά ανακαλύπτεις γυναίκες που φορούν μπούργκες, φανατισμένα μάτια και τζαμιά σε κάθε γωνία. Ξαφνικά πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις υψηλά ποσοστά γεννήσεων, έναν πολιτισμό με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά που εσύ καλλιέργησες και μια τρομοκρατία και βία που εσύ αγνόησες. Δεν μπορείς να το αρνείσαι αυτό για πολύ ακόμα. Η σύγκρουση είναι ήδη εδώ. Δυστυχώς, είμαστε ήδη ειδικοί επί του θέματος, παρόλο που ακόμη κι εδώ δεν υπάρχει έλλειψη αφελών, φαρισαϊκών ατόμων.
Την πρώτη φορά που ο Δημιουργός αποφάσισε να ισοπεδώσει τον κόσμο εξαιτίας της συμπεριφοράς μας, συμφώνησε να δώσει στην ανθρωπότητα άλλη μια ευκαιρία. Ζήτησε από το Νώε να μπει στην Κιβωτό προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα βάση για τον κόσμο και μια πιο αξιοπρεπή ανθρωπότητα. Η Κιβωτός ήταν η ευκαιρία του κόσμου. Ένα στιγμιαίο καταφύγιο.
Οπότε, αγαπητή Ευρώπη, το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής: Θα έχεις τη σύνεση να προετοιμάσεις εκ των προτέρων μια φυσική και πολιτιστική Κιβωτό του Νώε ώστε να επιβιώσεις και να προφυλαχθείς ή η επιθετικότητά, η αλαζονεία και η υποκρισία σου δεν θα σου επιτρέψουν να παραδεχθείς την καταστροφή που προκάλεσες στον εαυτό σου μετατρεπόμενη σε μια ήπειρο που ζει με δανεικό χρόνο;
Με θερμούς χαιρετισμούς,
Ο Εβραίος γείτονάς σου από τη Μέση Ανατολή.

Το άρθρο του Avi Rath δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα YNET στις 7.10.2010
 
Πηγή: Προσωπική σελίδα του Ζαν Κοέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: