Translate

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009


Ένα νέο ενημερωτικό site ξεκίνησε χθες με ενθουσιασμό, καλή διάθεση και καλές προθέσεις. Το προσκλητήριο που πήραμε μας γέμισε καλά συναισθήματα και το δημοσιεύουμε.


«Καλώς ορίσατε,
όπως θα έλεγε κάθε ευγενικός οικοδεσπότης.
Ο χώρος μας είναι κατ' αρχήν οικείος, γιατί οι “εττικέτες” είναι λίγο πολύ γνωστές.
Θέματα για την υγεία, την καθημερινότητα, την οικονομία φυσικά και την πολιτική, νέα του κόσμου, θέματα για το περιβάλλον και τις γειτονιές μας, ιδιαίτερα για το παιδί, τον πολιτισμό αλλά και ένα ειδικό μόνιμο θέμα για την Κύπρο, που στο attica press επιμένουμε να μην ξεχνάμε.
Μπαίνοντας όμως στο θα συναντήσετε και πράγματα που δεν βρήκατε αλλού, ή τα βρήκατε “κουτσουρεμένα”.
Οι ειδήσεις μας δεν είναι μόνο πληροφορίες. Είναι η ματιά πίσω από την κουρτίνα, και κυρίως είναι ανθρώπινες ιστορίες, ολοκληρωμένες, που μας άρεσαν και ελπίζουμε να σας αρέσουν. Πάνω απ' όλα ιστορίες που έχουν σημασία για την καθημερινότητα μας για την ίδια μας τη ζωή.
Αντικειμενικότητα, σταθερότητα, αξιοπρέπεια και θάρρος είναι οι αξίες που βασιζόμαστε, αλλά ο στόχος μας, είναι η σχέση που μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Το κέρδος μας η εμπιστοσύνη.
Μην περιμένετε να σας βομβαρδίσουμε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι κάνουμε, ούτε να δημοσιεύουμε όσο περισσότερα δελτία τύπου και τηλεγραφήματα μπορούμε.
Δεν θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πούμε στους άλλους τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουν. Ούτε να καθορίσουμε για λογαριασμό των άλλων τι είναι σημαντικό. Αυτό είναι κάτι που θα το κάνουμε μαζί.
Το cover story, δηλαδή το «κυρίως πιάτο», είναι μια ιστορία που κρίναμε ότι αξίζει θα την σχολιάζουμε την συμπληρώνουμε όλοι μαζί μέχρι να αποκαλύψουμε τον πυρήνα της.
Στο attica press ξεκινάμε με αυτό που βλέπουμε καθώς βγαίνουμε από την πόρτα μας αλλά δεν ξεχνάμε ότι όλος ο κόσμος είναι γειτονιά μας.
Α! και για να μην ξεχαστούμε ... Στο «σαλονάκι της υποδοχής», υπάρχει πάντα ένα δισκάκι με κεράσματα ... χαλαρές ειδήσεις, σχόλια, κουτσομπολιά εικόνες, βιντεάκια και ότι άλλο μας έρθει ...
Το Attica Press, είναι για μας ένα όνειρο. Σας περιμένουμε να το ζήσουμε μαζί
Το καλοσχεδιασμένο, πλούσιο και εύχρηστο νέο site θα το βρείτε στο http://www.atticapress.gr/ αλλά και με σύνδεσμό από το Antipolon

Καλή επιτυχία, με τη βοήθεια του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: